אנו ממליצים להגיע למשרד עם הניירת הרלוונטית בצורה מסודרת. ככל שהמטופל מגיע למשרד בצורה מסודרת יותר, קח יהיה לי קל יותר לתת שירות ייעוץ טוב יותר.
לצורך כך יש לרכז ולהכין מראש את כל המסמכים הרלוונטיים. במרפאה שלנו, אנו מבקשים מכל מטופל להביא לכל הפחות את המסמכים הבאים ולהגישם לרופאה עם תחילת הביקור. להלן המסמכים שיש להביא:
• מכתבי שחרור מבית חולים (במידה וזה רלוונטי)
• תוצאות בדיקות לב קודמות (אם היו כאלה)
• רשימה מסודרת של כל התרופות שהמטופל נוטל והמינונים שלהם.(להדגיש: כל התרופות, ולא רק תרופות לבעיות לב)
• א.ק.ג. עדכני שנעשה בשבוע האחרון שלפני הביקור. (ניתן לעשות בדיקה זו ללא תשלום בקופת החולים. לחילופין, ניתן גם לעשות א.ק.ג. במשרדנו בתשלום נוסף. פרטים במשרד).
הכנה מסודרת של ניירת זו תאפשר לי לעבור בצורה מסודרת יותר ולהבין טוב יותר את התיק הרפואי וההיסטוריה הרפואית של המטופל. זה מאפשר לי למקד את כל תשומת הלב לאבחון המחלה וטיפולה.
ומה עוד? (דהיינו, כיצד עוד להתכונן לביקור?)
אנו מאמינים שככל שהמטופל מגיע עם ידע מוקדם גדול יותר, כך הוא יפיק תועלת רבה יותר מהביקור. לצורך זה פיתחנו אתר זה. אנו ממליצים לכל מטופל המגיע למשרדינו לקרוא (ולעתים אף ללמוד) את החלקים הרפואיים הרלוונטיים מתוך אתר זה. (ישנם אתרים רבים נוספים, בעיקר בשפה האנגלית, המספקים אינפורמציה רבה בנושא).
לאחר עיון ולימוד הנושא, רצוי לגבש ולהכין מראש שאלות ממוקדות לדיון עם הרופאה. שאלה טיפוסית שאנו נשאלים פעמים רבות היא: "קראתי על הפרעת קצב מסויימת, אשר לה מספר טיפולים. איזה מבין הטיפולים הרשומים במאמר, מתאים למצב הספיציפי שלי?"
וזה הכל?
לבסוף, אנו מבקשים מהציבור המגיע אלינו לכבד אותנו ואת שאר המטופלים של המרפאה. אנחנו מבקשים להגיע בזמן (ובעצם להיות כאן אצלנו במשרד רבע שעה לפני שעת הפגישה המיועדת. באם יש צורך לבטל או לדחות תור, אנו מבקשים התראה של לפחות 3 ימי עסקים.
article 10_04